Тимошенко: Надання доступного житла в Україні буде можливим через 2 місяці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Надання доступного житла в Україні буде можливим через 2 місяці

Енергетика
431
Уряд України розробив модель надання іпотечними установами, у тому числі державними банками, доступних довгострокових кредитів за мінімальною ціною для реалізації програми "Доступне житло".
"Думаю, нам потрібно приблизно два місяці для того, щоб той варіант здешевлення довгостроковими іпотечними грішми для покупки квартир без першого внеску в довгострокову розстрочку, щоб він став реальністю. Я думаю, що це саме буде звіт за наступних 100 днів ", - сказала прем'єр-міністр України на прес-конференції в п'ятницю в Києві.
Як повідомлялося, президент України Віктор Ющенко вважає за необхідне передбачити в змінах і доповненнях у державний бюджет на 2008 рік більше 2 млрд грн для реалізації програми "Доступне житло". Він вважає, що 1 кв. м доступного житла повинен коштувати $560-600.
Відповідно до програми "Доступне житло", передбачається надання державою одноразової грошової допомоги громадянинові (розмір може становити близько 30% вартості житла) для початкового внеску, а дві третини всієї суми повинен оплачувати безпосередньо замовник (із власних і кредитних ресурсів).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас