Документи щодо СОТ надійдуть у Раду наступного тижня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Документи щодо СОТ надійдуть у Раду наступного тижня

Казна та Політика
103
Документи щодо ратифікації протоколу про вступ України до Світової організації торгівлі будуть передані в парламент наступного тижня, повідомив заступник голови Секретаріату Президента Олександр Чалий.
За його словами, сьогодні Секретаріат Президента одержав від Міністерства закордонних справ протокол про приєднання України до СОТ і всі необхідні документи для того, щоб Президент вніс їх на розгляд парламенту.
"Я впевнений, ми протягом двох-трьох днів обробимо ці документи і на наступному тижні вони будуть у парламенті", - сказав Чалий.
Він також відзначив, що після підписання зазначеного документа 5 лютого, необхідний був час для технічної обробки протоколу, зокрема, для перекладу його на українську мову.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів України в середу на засіданні схвалив останні десять законопроектів, які необхідно прийняти до ратифікації протоколу про вступ України до Світової організації торгівлі у Верховній Раді
Нагадаємо, 5 лютого в Женеві Віктор Ющенко і Генеральний директор Світової організації торгівлі Паскаль Ламі підписали протокол про вступ України до СОТ.
СОТ надала Україні п'ять років перехідного періоду для адаптації окремих її норм і положень та оприлюднила умови вступу України в організацію.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас