Житель Чернівців пограбував ювелірний магазин, щоб розрахуватись з боргами за весілля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житель Чернівців пограбував ювелірний магазин, щоб розрахуватись з боргами за весілля

Кримінал
129
Правоохоронці затримали жителя Чернівців, що пограбував ювелірний магазин, щоб розрахуватися з боргами за власне весілля.
Як повідомив заступник начальника управління карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області полковник міліції Віктор Войтков, злочин відбувся в переддень Нового року. Серед дня невідомий увірвався в один з ювелірних магазинів Чернівців, де, погрожуючи трьом продавцям пневматичним пістолетом, закрив їх у підсобному приміщенні, після чого розбив вітрину, викрав ювелірні вироби із золота на суму 82 тисячі гривень і зник з місця події.
За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за статтею 187 Кримінального кодексу України (розбій), однак, за словами Войткова, затримати зловмисника по "гарячих слідах" не вдалося. Він був оголошений у розшук.
Через якийсь час зловмисник видав себе сам: через шахрайство із кредитами він потрапив у поле зору правоохоронців Сторожинецького району Буковини і, в остаточному підсумку, був затриманий.
23-річний зловмисник зізнався, що вліз у борги через кредити, які він брав на організацію свого весілля. Щоб їх віддати, він вирішив скоїти злочин. Після розбійного нападу золото він швидко продав скупникові за ціною значно нижчою від його реальної вартості. Під час обшуку будинку в скупника частину викрадених ювелірних виробів міліціонери вилучили. У цей час грабіжник перебуває в ізоляторі тимчасового утримання
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас