Генпрокуратура Гонконгу порушила кримінальну справу за фактом загибелі членів екіпажу українського судна "Нафтогаз-67" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Генпрокуратура Гонконгу порушила кримінальну справу за фактом загибелі членів екіпажу українського судна "Нафтогаз-67"

85
Генпрокуратура Гонконгу порушила кримінальну справу за фактом загибелі моряків, що знаходились на борту українського судна "Нафтогаз-67, що зазнав катастрофи.
"Зараз ведуться допити учасників аварійно-транспортної події. З'явилися тіла, і це стало основою для відкриття кримінальної справи", - повідомив журналістам перший заступник міністра транспорту та зв'язку України Василь Шевченко.
За його словами, рятувальникам поки не вдалося виявити тіла інших членів екіпажа, оскільки водолазні роботи ускладнюються сильним плином і поганою видимістю.
Як повідомлялося, 22 березня в Південно-Китайському морі в протоці між найбільшим тут островом Лантау і Новими територіями Сянгана (Гонконгу), приблизно на відстані 4 кілометрів на схід від аеропорту Чек Лап Кок в умовах туману відбулося зіткнення українського судна "Нафтогаз-67" з величезним китайським суховантажем "Яохай".
У результаті катастрофи українське судно, одержавши 4-метрову пробоїну, затонуло протягом декількох хвилин. На борті українського судна було 25 чоловік. Сім членів екіпажа - 6 громадян України і 1 громадянин Китаю - урятовані. Станом на четвер знайдені тіла двох моряків, доля ще 16 чоловік невідома
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас