Папієв хоче від Тимошенко мінімуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Папієв хоче від Тимошенко мінімуму

Казна та Політика
119
Партія регіонів вимагає від уряду Юлії Тимошенко вказати фактичний розмір прожиткового мінімуму за 100 днів своєї діяльності. Про це заявив сьогодні представник парламентської фракції ПР, екс-міністр праці та соціальної політики Михайло Папієв, повідомляє прес-служба партії.
За словами представника опозиції, виплата заборгованості за знецінені внески 3 мільйонам громадян знижує купівельну спроможність пенсій, а також зарплат 43 мільйонів українців.
"Сьогодні Юлії Володимирівні треба вийти і хоча б раз сказати людям правду, без усяких масок та акторства. Чому щомісяця кожен пенсіонер недоодержав 70 гривень, а працівник бюджетної сфери - 150? Чому зараз уже 26 березня, а Кабінет міністрів України так і не оприлюднив розрахунки фактичного розміру прожиткового мінімуму ні за січень, ні за лютий, як це було передбачено в законі про зміни до статті 5 Закону "Про прожитковий мінімум", - підкреслив політик.
"Я звертаюся до Президента України як до гаранта Конституції та керівника держави змусити уряд оприлюднити фактичний розмір прожиткового мінімуму за січень і лютий поточного року", - заявляє М.Папієв. Він також зажадав здійснити доплати до пенсій, заробітних плат і соціальної допомоги українським громадянам.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас