Українські миротворці отримали картки Укрексімбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські миротворці отримали картки Укрексімбанку

Фондовий ринок
96
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" випустив міжнародні платіжні картки для українських миротворчих контингентів у Косово, Ливані, Молдові та Сьєра-Леоне.
Військовослужбовці, які виконують миротворчі функції ООН за межами України, отримали від Укрексімбанку міжнародні платіжні картки Eurocard/MasterCard та VISA. На карткові рахунки буде зараховуватися грошове утримання військовослужбовців протягом усього терміну їх знаходження за кордоном. За допомогою карток військовослужбовці зможуть отримувати готівкові кошти та розраховуватися за товари та послуги у будь-якій країні світу, включаючи Україну.
На сьогоднішній день для миротворців емітовано 700 карток Укрексімбанку, а найближчим часом їх кількість досягне 1000.
Випуск міжнародних платіжних карток для миротворчих контингентів став можливим завдяки тривалій успішній співпраці Укрексімбанку та Міністерства оборони України і Міністерства внутрішніх справ України.
Довідка.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є принциповим членом платіжних систем VISA Int. та Europay Int., з 1998 – розрахунковим банком системи Europay Int. в Україні. Укрексімбанком емітовано майже 90 000 міжнародних платіжних карток.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас