Україна і Польща нарешті підпишуть угоди про кордон і Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Польща нарешті підпишуть угоди про кордон і Євро-2012

Казна та Політика
190
Угода про малий прикордонний рух між Україною і Польщею буде підписана 28 березня.
Про це на брифінгу повідомила прес-секретар президента України Ірина Ваннікова.
За її словами, 28 березня в другій половині дня президент України Віктор Ющенко планує зустрітися із прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском, що буде перебувати в Україні з офіційним візитом.
Під час зустрічі сторони обговорять питання двосторонніх відносин, а також питання підготовки країн до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Після зустрічі запланована урочиста церемонія підписання міжурядової україно-польської угоди про правила місцевого прикордонного руху.
Кабінет міністрів уже схвалив проект угоди з Польщею про співробітництво під час організації фінального турніру чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Уряд уповноважив голову Національного агентства з підготовки і проведення в Україні ЧЄ-2012 Євгена Червоненка підписати цю угоду.
Як повідомлялося, 4 березня міністр закордонних справ України Володимир Огризко і міністр закордонних справ Республіки Польща Радослав Сікорський у Варшаві парафували Угоду між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Польща про правила місцевого прикордонного руху
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас