У Тимошенко радять інвесторам не рахуватися з Семенюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Тимошенко радять інвесторам не рахуватися з Семенюк

Казна та Політика
171
Приватизація об'єктів в Україні відбудеться в чітко визначений термін, відповідно до плану уряду, чесно і привселюдно. Це гарантує український уряд та особисто прем'єр-міністр Юлія Тимошенко. Про це заявив народний депутат, радник прем'єр-міністра Віталій Чудновський, повідомили в прес-службі БЮТ.
"Чесна і прозора приватизація буде проведена, незважаючи на те, що сьогодні щодня Уряду намагаються ставити ціпки в колеса. Це стосується, у тому числі, і останньої заяви поки ще голови Фонду держмайна Валентини Семенюк щодо недоцільності приватизації Одеського припортового заводу або "Укртелекому", - відзначив він.
Чудновський рекомендує інвесторам "не зважати на подібні голослівні заяви пані Семенюк, оскільки вони давно перестали бути чинником приватизаційної стратегії в країні".
"У Валентини Семенюк сьогодні, як відомо, проблеми з Генеральною прокуратурою, що відкрила справу щодо зловживань голови Фонду державного майна, а тому вона намагається якось переключити увагу із криміналу на приватизаційну політику. Нехай це залишається на її совісті", - сказав радник прем'єр-міністра.
Нагадаємо, Фонд державного майна виступає за припинення приватизації ВАТ "Львівобленерго", "ЕК "Одесаобленерго", "Полтаваобленерго", "Прикарпаттяобленерго", "Сумиобленерго", "ЕК "Чернігівобленерго", "ВАТ "Одеський припортовий завод", ВАТ "Укртелеком" і ВАТ "Турбоатом" через можливу монополізацію ринків, на яких працюють ці підприємства, після їх приватизації
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас