Роджерс знову не задоволений політикою ФРС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Роджерс знову не задоволений політикою ФРС

Фондовий ринок
310
Відомий інвестор Джим Роджерс вважає, що ралі, що американські акції показали 18 березня, продовжиться зростанням цього року, оскільки буде підтримане політикою ФРС, що вийшла з-під контролю.
Підтримка ФРС, заявив Роджерс в інтерв'ю Bloomberg, забезпечила ралі на ринку, але навряд чи вона допоможе вирішити проблему. “Система жахливо ушкоджена”, - висловився він.
Центральний банк допомагає акціям фінансових компаній, але лише відкладає і поглиблює настання “ведмежого” ринку та рецесії. “Що вони збираються робити, коли фондовий ринок провалиться на 40% або 50%? - сказав він. - У них не залишиться жодної кулі. Вони більше не зможуть вирішити жодної проблеми в той момент”.
Сам Роджерс продовжує грати в коротку по акціях фінансових компаній, включаючи Citigroup Inc. (C), Fannie Mae (FNM) і інвестиційних банків. Наприклад, минулого тижня він збільшив свої короткі позиції.
У якості більш цікавих для інвестицій ринків він вибирає акції в Азії. Приміром, він вважає привабливими акції Тайваньських компаній. Тайваньський індекс Taiex stock index упав лише на 3,8% цього року, поступившись за прибутковістю лише фондовим ринкам Бразилії та Аргентини
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас