Янукович готує ліквідацію Тендерної палати: "Це був помаранчевий продукт" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович готує ліквідацію Тендерної палати: "Це був помаранчевий продукт"

Казна та Політика
134
Партія регіонів ініціює ліквідацію Тендерної палати України.
Про це заявив лідер партії Віктор Янукович в ефірі "5 каналу" у п'ятницю ввечері.
"Ми внесли пропозицію про скасування закону про Тендерну палату. Ми будемо це ініціювати на наступному тижні", - сказав він.
На питання, чому його партія голосувала разом з БЮТ за зміни в закон про Тендерну палату наприкінці минулої сесії парламенту, Янукович відповів, що це голосування "не було на підтримку тієї чи іншої політичної сили, або взагалі на підтримку існування Тендерної палати".
"Ми проголосували за те, щоб відкрити шлях до цієї роботи. Якби ми заблокували, ми б не повернулися до розгляду цього питання ще через сесію. Тільки на наступній сесії можна було б повернутися", - сказав він.
При цьому він відзначив, що Тендерна палата зараз перетворилася в корупційний орган.
"... Це був помаранчевий продукт... Був відпрацьований і втілений у життя корупційний інструмент. Хто автори - відомо. Тільки чому правоохоронні органи на це не відреагували? Не вистачило сміливості чи ЗМІ погано працюють?", - запитав Янукович.
На питання, чи може фракція Партії регіонів у майбутньому об'єднатися з БЮТ або НУ-НС у парламенті, він відповів:
"З ким ми об'єднаємося і заради чого - ми будемо це робити привселюдно та у рамках законів і Конституції і будемо намагатися довести свою точку зору до суспільства - заради чого, чому ми об'єднуємося".
При цьому Янукович висловив переконання, що Партія регіонів незабаром знову повернеться до влади.
"Сьогодні повинна бути альтернатива тій політиці, що проводить влада. Цю альтернативу ми показували двічі. І тоді, і зараз, ми впевнені в тому, що після цієї влади проблем країна знову одержить набагато більше, ніж було їх раніше. І нам знову їх прийдеться виправляти найближчим часом. А коли прийде цей час, ми побачимо", - сказав він.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас