Королевська запевняє, що вже в березні запрацюють вугільні аукціони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королевська запевняє, що вже в березні запрацюють вугільні аукціони

Енергетика
103
Народний депутат від БЮТ Наталія Королевська заявляє, що вже в березні запрацюють вугільні аукціони. Про це вона сказала в інтерв'ю, повідомила прес-служба депутата.
"У березні запрацюють вугільні аукціони", - заявила вона. При цьому депутат переконана, що шахти, як і вугілля, повинні продаватися тільки на відкритих приватизаційних аукціонах.
Як вона розповіла, перший етап буде йти по коксових вугіллях. На другому етапі відбудуться аукціони на сортові вугілля, які йдуть як на експорт, так і на внутрішній ринок.
"Найстрашніше, що в наших бізнесменів сьогодні склався комплекс, що якщо не даси - не одержиш. Коли є можливість піти і прямо купити, вони починають бігати навкруги і думати, кому дати хабар. Це називається комплекс, сформований роками, що потрібно комусь дати грошей, тоді можна спати спокійно. Але аукціони на вугілля будуть проведені!", - підкреслила Королевська.
Також депутат запевнила, що вся приватизація, все залучення інвестицій буде проходити тільки на умовах абсолютної відкритості для інвесторів. "Вуглепром - це не швидкі гроші. І той бізнес, що піде в вуглепром - це або ті, хто являє собою вертикально-інтегровані енергетичні компанії, або компанії, які працюють на світову капіталізацію і зацікавлені саме в ціні капіталізації своєї компанії в цілому. Швидких грошей там не може бути. Я бачу там все-таки бойню титанів, олігархів України, можливо з Росії, які будуть зацікавлені в капіталізації та енергетичній безпеці своїх компаній", - відзначає вона
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас