Грач: Бензин буде за талонами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грач: Бензин буде за талонами

Енергетика
491
Ціни на бензин підвищаться поза всяким сумнівом. Все це показує, що процеси реального управління економічними процесами вийшли з-під контролю і перейшли в ручне, а значить зацікавлене управління. Про це заявив народний депутат від Комуністичної партії України Леонід Грач.
Коментуючи інформацію про те, що в Дніпропетровську бензин продається тільки за талонами, політик сказав: "Як і слід було очікувати, батьківщина Юлії Володимирівни дожилася до найгіршого, тому що талони - це розподільна система, що регулює. Юлія Володимирівна в боротьбі з Віктором Андрійовичем, перемагаючи його на газових цінах, природно забула про те, що нафтоціни не менш, що називається, прибуткові, і можуть ударити по економіці навіть більше ніж газ. Що таке сьогодні нафтопродукт, це пересування людей товарів, грошей і т.д., це сільськогосподарські роботи і багато комплексів, які є. Це і є привіт економіці за великим рахунком! Після талонів настане те, що називається крайнім дефіцитом, а після крайнього дефіциту починається розквіт всіх корупційних схем від каністри до великовантажної вантажівки-цистерни. От і вся проблема".
На питання, чи не пошириться ситуація сформована в Дніпропетровській області на інші регіони України, Грач відповів: "Без сумніву! Дніпропетровськ це перша ластівка, і якщо не буде різкого втручання в усі трейдерські справи і цінову політику, то ми будемо чекати талонізації по всій Україні, і це може відбутися протягом 7-10 днів. Тому не прес-конференції потрібно проводити і не зустрічати один одного в аеропорті, а треба прем'єр-міністрові займатися економікою країни. І президентові бажано теж".
"Після того, як вкотре сьогодні на прес-конференції щодо газових справ у ва-банк пішла Тимошенко, вона вже, що називається написала заяву про її повалення. Тому що Віктор Ющенко їй не пробачить те, що вона позаявляла сьогодні, природно, найближчим часом потрібно очікувати інспірування її відставки", - додав він.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас