Вінського помітили в автомобілі за чверть мільйона доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вінського помітили в автомобілі за чверть мільйона доларів

Казна та Політика
315
У Кабміні Юлії Тимошенко намічається великий "автомобільний" скандал. Інтернет-ресурс "Українська правда" оприлюднив інформацію про закупівлю підзвітною Мінтрансу держкомпанією "Служба міжнародних автомобільних перевезень" (СМАП) розкішного автомобіля Mercedes Benz S500L 4Matic. На цьому авто був помічений сам міністр транспорту Йосип Вінський. Такий автомобіль коштує в базовій комплектації від 250 000 доларів, оснащений вібромасажером, підігрівом сидінь, а крісла в ньому можуть підлаштовуватися під фігуру пасажирів.
Правда, сам Вінський стверджує, що йому невідомі подробиці появи в автопарку Мінтрансу такого дорогого авто: "Я не знаю, на якому автомобілі я їжджу - який дали, таким і користуюся", - говорить міністр і додає, що спочатку "їздив на своєму Мерседесі 350-ї моделі".
До речі, перед парламентським голосуванням щодо кандидатур на посади міністрів депутатам роздали в тому числі і податкову декларацію Вінського. Там зазначено, що у власності самого Йосипа Вікентійовича і його сім'ї було три авто: Рено "Шафран", Ніссан "Патрол" і Фольксваген "Поло", про наявність Мерседеса 350-ї моделі, про який говорив Вінський, там мови не було, а купити авто за 800 тисяч гривень при 200 тисячах гривень річного доходу навряд чи він міг собі дозволити. Можна, звичайно, припустити, що Мерседес 350-ї моделі Вінський орендував, і тому вважав його "своїм". За даними компанії VIPCAR, що надає послуги оренди елітних авто, доба прокату коштували б міністрові 840 доларів
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас