Тимошенко запевняє, що утримає ціну на газ 179,5 дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко запевняє, що утримає ціну на газ 179,5 дол.

Енергетика
93
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що на цей рік ціна 179,5 доларів за тисячу кубометрів газу залишиться для України незмінною. Про це вона повідомила сьогодні прес-конференції.
Зокрема, Тимошенко повідомила, що зараз "Нафтогаз" у Москві веде переговори з "Газпромом" щодо ціни на газ для України і довгострокових контрактів щодо забезпечення України природним газом.
"Нам дуже потрібно отримати стабільність у системі постачань природного газу в Україні. Зараз ми можемо говорити, що на цей рік ми утримаємо ціну 179,5 доларів. Це в найкращому випадку, і немає підстав хвилюватися, що ціна буде збільшена", - сказала Тимошенко.
При цьому вона додала, що, проте, наступного року Україні необхідно буде пройти етап переговорних процесів, як з Росією, так і з країнами Середньої Азії щодо ціни на газ.
Також Тимошенко повідомила, що коли вона володітиме повністю інформацією, то поінформує суспільство.
Тимошенко зазначила, що зараз рано говорити про підвищення цін на природний газ в 2009 році. "Зараз рано говорити про зростання цін в 2009 році на природний газ. Рано, поки не завершилися переговорні процеси", - сказала Тимошенко.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас