Кабміну: Інформація про ціну на газ у 321 дол. не відповідає дійсності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабміну: Інформація про ціну на газ у 321 дол. не відповідає дійсності

Енергетика
224
Інформація про ціну на газ у 321 дол. не відповідає дійсності. Відповідну заяву оприлюднило сьогодні управління із зв'язків із засобами масової інформації секретаріату Кабінету міністрів України.
"Сьогодні деякими ЗМІ була поширена інформація щодо нової ціни на газ, яку за їх твердженням, Україна погодилась платити "Газпрому". Управління із зв'язках із засобами масової інформації за погодженням з НАК "Нафтогаз" уповноважене заявити: ця інформація не відповідає дійсності", - зазначено у заяві.
Управління також нагадало, що лише сьогодні керівник "Нафтогазу України" Олег Дубина відбуває до Москви на переговори щодо остаточного погодження і нормалізації відносин між НАК "Нафтогаз" і ВАТ "Газпром", і лише після цього НАК "Нафтогаз" надасть громадськості інформацію щодо результатів переговорів.
"НАК "Нафтогаз України" у переговорах з "Газпромом" керується винятково директивами Президента України Віктора Ющенка та прем'єр-міністра Юлії Тимошенко і не відступить ні на крок від національних інтересів України", - підкреслено у заяві.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас