Росію пустять до СОТ в 2009 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росію пустять до СОТ в 2009 році

Казна та Політика
148
Росія може стати повноцінним членом Світової організації торгівлі (СОТ) із січня 2009 року. На даний момент Росія провела двосторонні переговори з більш ніж 60 країнами.
Якщо не відбудеться нічого несподіваного, із січня 2009 року Росія стане членом СОТ, - сказав керівник інформаційного бюро з приєднання Росії до СОТ Олексій Портанський.
За словами Портанського, переговори про вступ Росії до СОТ можуть бути завершені до літа поточного року. Росія провела двосторонні переговори з більш ніж 60 країнами, незавершеними залишилися лише переговори із Саудівською Аравією, Об'єднаними Арабськими Еміратами та Грузією, відзначив він.
Торкаючись Грузії, можу сказати, що питання виникає тільки про функціонування пропускних митних пунктів на території Абхазії і Південної Осетії. З обережністю можу сказати, що в найближчому майбутньому щодо цих питань ми домовимося із Грузією, - повідомив Портанський.
Він також додав, що рішення щодо переговорів з Арабськими Еміратами і Саудівською Аравією є питанням декількох тижнів, повідомляє РІА "Новости".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас