Британія розірвала контракт з Siemens — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британія розірвала контракт з Siemens

Фондовий ринок
137
Німецький машинобудівний гігант Siemens одержав принизливий удар, позбувшись контракту в сфері високих технологій, укладеного із британським департаментом праці та пенсій, повідомила Sunday Times.
Департамент розірвав контракт із Siemens на розробку нової централізованої платіжної системи, що контролювала б близько 110 млрд. фунтів стерлінгів виплат, що щорічно одержують 17 млн. чоловік.
Контракт, підписаний в 2006 році і розрахований на термін до 2010 року, коштував 59 млн. фунтів. У той час Siemens говорила, що "система забезпечить більш швидкі і точні виплати та удосконалений аудиторський контроль".
Жодна із сторін не пояснює причин розірвання контракту. У заяві департаменту міститься тільки повідомлення, що він розірваний. Однак джерела в секторі високих технологій вважають, що в керівників Siemens відбувся конфлікт із представниками департаменту із приводу відповідності вже виконаної роботи специфікаціям контракту.
Хоча вартість контракту порівняно невелика, його розірвання може обернутися проти Siemens, якщо компанія коли-небудь вирішить брати участь у тендері британського уряду на контракт у сфері високих технологій.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас