ЗМІ: Газпром стане газовим спонсором Олімпіади-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Газпром стане газовим спонсором Олімпіади-2012

Казна та Політика
82
Газпром проспонсорує Олімпіаду. Російський газовий монополіст компанія Газпром може стати одним зі спонсорів Олімпіади - 2012 у Лондоні, пише газета The Sunday times.
Газпром уже провів серію переговорів із цього приводу з Міжнародним Олімпійським Комітетом (МОК). Голова комісії МОК з маркетингу Герхард Хайберг, що літав у Москву в листопаді минулого року, знову зібрався в російську столицю, де він зустрінеться зі членами ради директорів газового гіганта.
Спонсор Олімпіади в нафтогазовому секторі повинен бути обраний у найближчі місяці. З компанією-переможцем буде укладений контракт на суму більше 60 мільйонів фунтів стерлінгів, а логотип компанії буде розміщений на всіх офіційних заходах і виданнях Олімпіади.
МОК уже підписав договори з дев'ятьма з 12 "потужних" спонсорів, у тому числі з такими компаніями, як Coca-Cola, McDonalds та Visa. Планується, що Комітет одержить близько 500 мільйонів фунтів стерлінгів від спонсорів.
Ще 670 мільйонів фунтів стерлінгів влада Лондона розраховує одержати від британських спонсорів. Загальна вартість проведення Олімпіади оцінюється в 2 мільярди фунтів стерлінгів
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас