Тимошенко знову відправилась в Брюссель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко знову відправилась в Брюссель

Казна та Політика
83
Прем'єр міністр Юлія Тимошенко відбула в Брюссель (Бельгія) із дводенним робочим візитом для участі в 12-ому засіданні Ради з питань співробітництва між Україною і Європейським Союзом
Разом з Тимошенко в Брюссель також відбули віце-прем'єр-міністр Григорій Немиря, міністр економіки Богдан Данилишин, міністр палива та енергетики Юрій Продан, заступник міністра іноземних справ Костянтин Єлисєєв.
Крім того для участі в засіданні, самостійно в Брюссель відправився голова комітету Верховної Ради з питань Європейської інтеграції Борис Тарасюк.
У понеділок Тимошенко зустрінеться з Європейським круглим столом промисловців, а також увечері візьме участь у конференції "Україна-ЄС".
У вівторок, 11 березня, Тимошенко зустрінеться із представниками Європейського Єврейського Центру. Після цього вона візьме участь у засіданні Ради зі співробітництва після завершення якого, Тимошенко разом із представниками делегації ЄС проведуть прес-конференцію.
У цей же день, Тимошенко зустрінеться з представником з питань спільної зовнішньої політики та політики безпеки, Генеральним секретарем Ради Європейського Союзу Хав'єром Соланою.
Увечері, 11 березня, Тимошенко має намір повернутися в Київ.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас