Урочистий спуск на воду буксира "H.Kanter" відбувся 11 липня у Миколаєві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Урочистий спуск на воду буксира "H.Kanter" відбувся 11 липня у Миколаєві

Фондовий ринок
110
Урочистий спуск на воду арктичного льодового буксира "H.Kanter", побудованого за замовленням естонської компанії Orbis Shipping Co для порту Таллінн, відбувся 11 липня н.р. у м. Миколаєві на «Чорноморському суднобудівному заводі». Про це повідомила прес-служба з посиланням на начальника керування активних операцій Миколаївської обласної дирекції АППБ «Аваль» Ельвіру Алексєєву.
За її словами, буксир "H.Kanter" по багатьом технічним характеристикам не має аналогів у світі. Зокрема, як повідомила Е. Алексєєва, "H.Kanter" здатний забезпечувати безпечне екскортування крупнотоннажних судів водотоннажністю до 80 тис. тонн; підвищені пожежні властивості дозволяють використовувати його для пожежегасіння на нафтотерміналах; найсучасніше устаткування забезпечує надзвичайну маневреність буксира і дає йому можливість успішно функціонувати як у стиснутих умовах порту, так і на великих відстанях.
Як проінформувала Е. Алексєєва, "H.Kanter" — це вже другий буксир, виготовлений ЧСЗ за замовленням Orbis Shipping Co.
Усього в нинішньому році ДАХК «ЧСЗ» побудував чотири буксири для вітчизняних і іноземних замовників.
Начальник відділу активних операцій НОД АППБ «Аваль» також повідомила, що проект по будівлі буксирів у повному обсязі профінансований Миколаївською обласною дирекцією АППБ «Аваль» і є частиною багатоаспектного співробітництва банку «Аваль» і ДАХК «Чорноморський суднобудівний завод», що містить у собі фінансування заводу (загальним обсягом понад 10 млн. дол. станом на липень н.р.), розрахунково-касове обслуговування, документарні операції, реалізацію зарплатного проекту, а також комплексне обслуговування підприємств холдингу «Чорноморський суднобудівний завод», що здійснює спеціалізоване відділення банку «Аваль», розташоване на території заводу.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас