Ощадбанк РФ хоче перейменувати українську "дочку" на Ощадбанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк РФ хоче перейменувати українську "дочку" на Ощадбанк

Енергетика
280
Ощадбанк Росії має намір перейменувати Банк НРБ (Київ), свій дочірній банк в Україні, в Ощадбанк, повідомив президент - голова правління Ощадбанку РФ Герман Греф.
"Ми зараз переходимо до спільного корпоративного бренду під назвою Ощадбанк і хотіли б, щоб саме так називався і наш дочірній банк в Україні... Хотіли б транслювати наш бренд і на українському ринку", - сказав Греф на брифінгу в Києві в четвер.
Втім, за його словами, зміна назви кредитно-фінансової установи буде ще обговорюватися з українською владою. "Питання майбутньої назви банку - це питання, у тому числі, узгодження з Нацбанком України", - сказав Греф.
Як повідомлялося, раніше планувалося, що Банк НРБ буде перейменований у СБР. На українському ринку вже діє державний Ощадбанк, назва якого на російську мову перекладається як "Сбербанк".
ЗАТ "Банк НРБ" засновано в 2001 році. На 1 січня 2008 року його єдиним акціонером був Акціонерний комерційний Ощадний банк Російської Федерації.
За даними Нацбанку України, на 1 січня 2008 року за розміром загальних активів (2,007 млрд грн) Банк НРБ займав 45-е місце серед 175 банків, що діяли в країні
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас