КМДА планує на території Труханового острова побудувати Молодіжний центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА планує на території Труханового острова побудувати Молодіжний центр

Нерухомість
152
Київська міськрада планує на території Труханового острова побудувати Молодіжний центр.
"Ми продумуємо заздалегідь, як розміщати велику кількість людей під час Євро-2012. Ми плануємо на території Труханового острова створити Міжнародний молодіжний центр на 15-20 тисяч чоловік", - сказав секретар Київради Олесь Довгий.
За словами секретаря Київради, це буде сучасне молодіжне містечко зі своїми адмінспорудою, спальними котеджами, спортивним комплексом, інформаційним бюро, охороною.
"Центр побудують із легкоскладальних конструкцій. Він буде розрахований на молодь, що хоче подивитися футбол, але не має можливості платити за проживання в готелі. Після чемпіонату містечко демонтують, від нього залишиться тільки спортивна інфраструктура для проведення інших спортивних заходів", - підкреслив Довгий.
Довгий додав, що молодіжний центр ніяк не погіршить екологічний стан на Трухановому острові, і спростував заяви про те, що на Трухановому острові під Євро-2012 збираються побудувати "щось капітальне".
Крім того, секретар Київради повідомив, що для охорони та забезпечення належної медичної допомоги вболівальникам під час Євро-2012 будуть задіяні вертольоти.
"Ми говоримо про нові медичні і міліцейські вертольоти, оновлений автомобільний парк загонів МВС, оновлені карети швидкої", - сказав секретар Київради.
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас