Проїзд в Луганську подорожчав — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проїзд в Луганську подорожчав

Казна та Політика
131
Вартість проїзду в міських маршрутках Луганська становить 1,5 грн. у денний і 2 грн. - у нічний час (з 22:00 до 06:00).
Відповідне рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету Луганської міськради.
Також обладміністрація вирішила підвищити вартість проїзду в автобусах і трамваях - до 75 копійок.
"Перевірена і підтверджена собівартість проїзду в електротранспорті становить 1 грн., але нами ухвалено рішення встановити суму 75 коп., різниця в 25 коп. на одного пасажира буде компенсуватися ДКП "Луганськелектротранс" за рахунок коштів міського бюджету", - заявив Луганський мер Сергій Кравченко.
Чинні тарифи на проїзд у луганському міському електротранспорті були встановлені в 2000 році і становили 50 коп. Проїзд же на маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі із грудня 2004 року - 1 грн.
Протягом листопада-грудня 2007 на ім'я міського голови надійшли звернення автоперевізників, що здійснюють перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які працюють у режимі маршрутного таксі, а також від керівництва міського комунального підприємства "Луганськелектротранс" з ініціативою перегляду чинних тарифів у зв'язку зі значним збільшенням основних статей витрат, збільшенням собівартості послуг.
Перевізниками були надані для узгодження розрахунки собівартості відповідно до чинних нормативних документів. Розрахунки були надані 13 перевізниками, загальна кількість мікроавтобусів яких складає 146 одиниць. Ними було запропоновано збільшити вартість проїзду в маршрутному таксі в середньому до 2,5-3 грн.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас