Столичне метро заговорить дитячими голосами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столичне метро заговорить дитячими голосами

114
Голова комунального підприємства Київський метрополітен Петро Мірошников заявив про те, що через два тижні столичне метро заговорить дитячим голосом.
Тепер почався запис оголошень про наступні станції і закриття дверей дитячими голосами. Як повідомляється, озвучувати оголошення будуть вихованці одного з художніх гуртків Чернівців.
Також у вагонах поїздів розвісять портрети маленьких дикторів. У метрополітені заявили, що цей крок є черговою спробою зробити метро більш добрим, що дозволить зменшити кількість самогубств у підземці.
Раніше повідомлялося, що Київський метрополітен вважає технічно неможливим запобігти спробам самогубств людей у метро, але має намір змінити деякі свої візуальні та вербальні образи.
Зокрема, пропонувалося замінити службові написи в метро з використанням інших шрифтів і квітів. Наприклад, метрополітен хотів дописати до службового напису Закривайте двері слово Будь ласка.
Тим часом, сьогодні, 5 березня, на станції метро Вокзальна Святошинсько-Броварської лінії чоловік намагався покінчити життя самогубством
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас