Форекс - прогноз на середу 05.03.2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на середу 05.03.2008

Фондовий ринок
203
В середу очікується вихід наступних важливих економічних даних:
10:55 - Індекс PMI для сфери послуг у Німеччині і Єврозоні, лютий.
Очікується, що індекс PMI для сфери послуг у Німеччині збільшився в лютому до 51 із січневого значення 49.2, а остаточний індекс Єврозони залишився без змін на рівні 52.3. Зростання індексу в Німеччині є ознакою покращення економічної ситуації і, якщо значення індексу вийде не гіршим за прогноз, це зробить підвищувальний вплив на євро.
11:30 - Індекс PMI для сфери послуг в Англії, лютий.
Аналітики очікують, що індекс PMI для сфери послуг в Англії впав у лютому до 52.2 з 52.5 у попередньому місяці. Зниження індексу означає, що майбутні перспективи менш сприятливі. Якщо реальне значення індексу не буде кращим за прогноз, то це дещо відіб'ється на національній валюті.
12:00 - Зміна обсягу роздрібної торгівлі Єврозони, січень.
За прогнозами обсяг роздрібної торгівлі в січні збільшився на 0.3%, що трохи більше листопадового значення в -0.1%. Такі дані вплинуть на євро.
14:00 - Індекс рефінансування від МВА у США, 29-ого лютого.
Зміцнювальний вплив на долар ці дані можуть зробити тільки в тому випадку, якщо вони виявляться кращими попередніх, які склали -19.2%.
15:15 - Зміна числа зайнятих від ADP у США, лютий.
Очікується, що збільшення кількості зайнятих від ADP склало тільки 10 тисяч, тоді як січневе значення було +126 тисяч. Якщо дані не виявляться кращими за прогноз, то долар впаде ще нижче.
17:30 - Дані із запасів сирої нафти, бензину та дистилятів від міністерства енергетики США, на 1 березня.
Дані із запасів нафти, бензину та дистилятів від міністерства енергетики здатні вплинути на американський долар. Якщо запаси бензину та дистилятів знизилися, то, щоб поповнити їх запаси, необхідно переробити вже наявні запаси нафти, але, хоч вони і виросли, повністю забезпечити попит на бензин і дистиляти не зможуть, а виходить, за цим піде нова закупівля нафти (незважаючи на зростання останніх запасів). Так що, якщо запаси збільшаться, то це зробить знижувальний тиск на ціни на нафту, що, у свою чергу, підсилить долар.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас