Побачити стратегію - реалізувати стратегію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Побачити стратегію - реалізувати стратегію

306
Як компанії пройти від пункту А (усвідомлення власної стратегії) до кінцевого пункту Б (її реалізації)? У цей час більшість комерційних компаній у тому чи іншому вигляді формують стратегію і стратегічні плани. Для успішного втілення потрібна методологія - маршрут, прокладений по карті, і надійні навігаційні інструменти. 17 квітня «ІНТАЛЕВ» проводить семінар-тренінг, на якому Ви довідаєтеся, як реалізувати стратегію за допомогою системи збалансованих показників в «ІНТАЛЕВ: Навігатор».
На семінарі-тренінгу провідні спеціалісти «ІНТАЛЕВ Україна» (www.intalev.ua) познайомлять Вас із можливостями одного із сучасних програмних продуктів для проектування та автоматизації циклу управління підприємством «ІНТАЛЕВ: Навігатор». Ви побачите, як можна спроектувати систему управління, а потім контролювати управлінські процеси за допомогою даного програмно-методичного комплексу.
Аудиторія: Семінар-тренінг розроблено спеціально для директорів і власників підприємств, націлених на зростання і розвиток бізнесу.
Відвідавши семінар-тренінг, Ви зможете:
  • Познайомитися з технологією постановки Системи Збалансованих Показників «ІНТАЛЕВ» на базі методики Д.Нортона і Р.Каплана;
  • Зрозуміти можливості програмно-методичного комплексу «ІНТАЛЕВ: Навігатор»;
  • Одержати детальну інформацію про те, як функціонує автоматизована система стратегічного управління і які саме завдання управління вона допомагає вирішувати.
Програма семінару
1. Система Збалансованих Показників - основний інструмент реалізації стратегії компанії.
2. Методологія впровадження стратегічного управління ГК «ІНТАЛЕВ». Ключові фактори успіху при реалізації стратегії.
3. Практика та особливості впровадження карти ССП. Ефекти впровадження.
4. Демонстрація програмно-методичного комплексу «ІНТАЛЕВ: Навігатор»:
  • стратегічне управління;
  • оргструктура;
  • ключові показники ефективності компанії.
Час: з 10:00 до 14:00, з перервою на каву.
Дата: 17 квітня 2008 р. Компанія «ІНТАЛЕВ» - єдина серед вітчизняних розроблювачів сертифікувала своє програмне забезпечення в США в основоположників методології Системи збалансованих показників Девіда Нортона і Роберта Каплана. Сертифікат відповідності стандартам BSсol одержав продукт для стратегічного управління компанією - «ІНТАЛЕВ: Навігатор». «ІНТАЛЕВ: Навігатор» належить до класу програм управління ефективністю бізнесу. Продукт дозволяє здійснювати:
  • Реструктуризацію системи управління.
  • Проектування карти системи збалансованих показників, показників KPI.
  • Розробку системи бюджетування і повний цикл бюджетного управління.
  • Проектування та оптимізацію бізнес-процесів. Для участі в даному заході необхідно заповнити реєстраційну форму на сайті компанії - www.intalev.ua
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас