Уряд доручив ДПАУ надавати "Нафтогазу України" розстрочку зі сплати податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд доручив ДПАУ надавати "Нафтогазу України" розстрочку зі сплати податків

Казна та Політика
171
Державна податкова адміністрація України (ДПАУ) буде надавати національній акціонерній компанії (НАК) "Нафтогаз України" та її дочірнім компаніям - "Газ України", "Укртрансгаз" та "Укргазвидобування" - розстрочку зі сплати податку на прибуток і податку на додану вартість.
Відповідне доручення уряду закріплене розпорядженням Кабінету міністрів України № 369-р від 27 лютого 2008 року, текстом якого володіє агентство "Інтерфакс-Україна".
ДПАУ, як випливає з документа, зможе здійснювати розстрочку з зазначеними податками, нарахованими у період з жовтня 2007 року по березень 2008 року включно, на умовах податкового кредиту в межах бюджетного року.
Причина прийняття урядом такого рішення - неврегульованість питання погашення заборгованості за природний газ, спожитий в Україні протягом жовтня-грудня 2007 року та у січні-лютому 2008 року, уточнюється в розпорядженні.
"Нафтогаз України" поєднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом з транзиту та зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом по території країни
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас