"Нафтогаз України" отримав від "Газпрому" новий проект угоди про розвиток відносин в газовій сфері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз України" отримав від "Газпрому" новий проект угоди про розвиток відносин в газовій сфері

Енергетика
194
ВАТ "Газпром" (РФ) у понеділок передало Національній акціонерній компанії (НАК) "Нафтогаз України" новий проект угоди про розвиток російсько-українських відносин у газовій сфері, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у державному холдингу.
"Сьогодні ми одержали проект угоди в новій редакції. Фахівці компанії в цей час вивчають цей документ із метою узгодження позицій сторін", - сказав агентству начальник управління зі зв'язків із громадськістю НАК Валентин Землянський.
Співрозмовник агентства також повідомив, що делегація "Нафтогазу України" до кінця поточного тижня відбуде в Москву для проведення чергового раунду переговорів з "Газпромом" про умови подальшого співробітництва.
Перший проект Угоди про розвиток відносин у газовій сфері, підготовлений російським газовим концерном після зустрічі глав двох держав, був направлений українській стороні 14 лютого 2008 року.
Пізніше цей документ, опублікований у ЗМІ, розкритикували українські експерти та політики. "Нафтогаз України" також визнав запропонований "Газпромом" проект угоди неприйнятним і направив російській стороні свої пропозиції
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас