Ощадбанк” не припиняв реєстрацію вкладників Ощадбанку колишнього СРСР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк” не припиняв реєстрацію вкладників Ощадбанку колишнього СРСР

Валюта
292
Ощадбанк не припиняв реєстрацію вкладників Ощадбанку колишнього СРСР, а навпаки, вживає заходів із прискорення виплат вкладів, а також запобігає чергам та ажіотажу в наступних періодах повернення вкладів, - повідомив журналістам голова правління Ощадбанку Анатолій Гулей.
За його словами Кабінет Міністрів та Міністерство фінансів неухильно дотримуються графіку платежів та виконують всі забов‘язання, взяті перед вкладниками.
Голова правління Ощадбанку підкреслив, що у зв‘язку з тим, що процес реєстрації вкладників відбувається більшими темпами, аніж йде видача вкладів, та на прохання самих вкладників, кількість днів, коли установи Ощадбанку видають гроші вкладникам було збільшено.
Анатолій Гулей заявив, що філії Ощадбанку працюють в нормальному режимі - не лише реєструють вкладників, повертають гроші, а й виконують функції банківської установи та інші забов‘язання, пов‘язані із видачею пенсій та оплатою житлово-комунальних послуг.
Голова правління Ощадбанку вважає, що зауваження з приводу повернення вкладів носять деструктивний характер, що в свою чергу, створює зайвий ажіотаж навколо питання повернення вкладів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас