Зарплатні проекти Ощадбанку у Запорізькому регіоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарплатні проекти Ощадбанку у Запорізькому регіоні

Фондовий ринок
188
Одним із стратегічних напрямів діяльності Запорізького обласного управління Ощадбанку є залучення бюджетних підприємств та установ до банківського обслуговування за допомогою міжнародних пластикових карток, - розповів начальник облуправління Федір Громовик. Вагомим доказом цього стали такі цифри, наведені банкіром. Лише за перше півріччя поточного року в бюджетній сфері управлінням впроваджено 56 зарплатних проектів, в рамках яких емітовано 9 400 пластикових карток Cirrus/Maestro. Всього ж у Запорізькому Ощадбанку в процесі реалізації знаходиться 65 зарплатних проектів, згідно з якими банк планує довести кількість випущених карток до 14372. За результатами емісії, яка на 01.07.2002 склала 13587 карток міжнародних платіжних систем, Запорізьке облуправління зараз посідає друге місце в системі Ощадного банку України.
Ставши держателями пластикових карток Cirrus/Maestro, працівники бюджетних установ отримали можливість користуватися запропонованою Ощадбанком кредитною схемою. Банк відкрив для них кредитну лінію у розмірі 50% нарахованої зарплати, що дає можливість отримувати половину заробітної плати в кредит. Такий підхід дозволяє працюючим в бюджетних установах, де зарплата не дуже велика, взявши кредит, відпочити або придбати необхідну річ, чим чимало клієнтів банку вже скористалися.
Федір Громовик при цьому наголосив, що стратегія, яку обрав Ощадний банк, передбачає не тільки більш повне задоволення потреб населення регіону в сучасних банківських продуктах, а й розвиток соціальних послуг для клієнтів. Зокрема, усі держателі міжнародних платіжних карток застраховані на випадок втрати картки або нещасного випадку.
Реалізація Ощадбанком зарплатних проектів у Запорізькому регіоні здобула схвалення в обласній держадміністрації. Крім забезпечення скорочення витрат державного та місцевого бюджету (на інкасацію, заробітну плату касирів, транспортування готівкових коштів) вона сприяла також створенню умов для збільшення безготівкових розрахунків населення за комунальні та торговельні послуги, енергоносії, більш широкого запровадження системи придбання товарів в кредит тощо.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас