Елітні квартири столиці коштують від декількох мільйонів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Елітні квартири столиці коштують від декількох мільйонів доларів

Нерухомість
279
Елітна нерухомість столиці йде у відрив від реальності. Три найдорожчі квартири Києва, які зараз виставлені на продаж, дорівнюють річному бюджету Черкас, пише щотижневий журнал Кореспондент.
Житлоплоща, ціною в невеликий завод, для українського ринку нерухомості це вже цілком буденне явище. В Україні, кожна 20-а квартира, що продається, належить до еліт-класу, тобто її ціна починається від $ 600 тис.
Наприклад, десятку найдорожчих квартир України, які зараз виставлені на торги, замикають трикімнатні апартаменти за $ 4,2 млн.
Столична квартира майже за мільйон доларів - це ще по-божеськи. Ближче до центру Києва елітне житло може коштувати в 15-20 разів дорожче. Приклад - трирівневий пентхаус площею 1 тис. кв. м на вулиці Шовковичній, що на відстані 200 м від будинку парламенту. Ремонт у стилі хай-тек. Сучасні меблі. П'ять спалень, кожна з них зі своїм балконом, гардеробною кімнатою і ванною.
Клімат-контроль, тепла підлога, незалежне енергопостачання та опалення. Виділена лінія інтернет, кабельне та супутникове телебачення, телефони - 50 пар. Зимовий сад. З вікна - панорамний вид на Верховну Раду.
Охочі придбати цю житлоплощу приготуйте $ 15 млн. Поки квартира чекає покупця, заповзятливий хазяїн здає її в оренду за $ 50 тис. на місяць.
Про те, чому в столиці відбулося таке збільшення цін на житло, і чому столичні квартири вибилися у світові лідери за ціною, а також про те, скільки коштує квартира найбагатшого українця - Ріната Ахметова, читайте в новому номері українського журналу Кореспондент від 23 лютого 2008 року
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас