На підготовку Євро-2012 Київ отримає з держбюджету додатково 35 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На підготовку Євро-2012 Київ отримає з держбюджету додатково 35 млрд грн

Казна та Політика
77
Державні об'єкти Києва, що підлягають реконструкції в рамках підготовки до Євро-2012, увійдуть у міську регіональну цільову програму підготовки до чемпіонату та будуть фінансуватися з державного бюджету.
Як повідомляє прес-служба Київської держадміністрації з посиланням на першого заступника глави КМДА Анатолія Голубченка, таким чином, Київ додатково одержить 35 млрд грн.
"Незабаром Кабінет міністрів розгляне комплексну цільову програму підготовки столиці до Євро-2012, відповідно до якої кошти на підготовку Києва до Чемпіонату Європи з футболу будуть виділятися не тільки з місцевого бюджету, але й за рахунок державних цільових програм і цільових програм міністерств і відомств", - сказав він.
Відповідно до програми, у Києві до 2012 року з'являться 10 п'ятизіркових, 15 чотиризіркових, 16 тризіркових і сім двозіркових готелів, а в кожному районі планується побудувати по 25-30 малих готелів.
"Ми зараз створюємо "єдине дозвільне вікно", де кожний інвестор може в найкоротший термін одержати всі необхідні документи та швидко почати будівництво готелю", - відзначив перший заступник голови КМДА.
Важливим етапом підготовки Києва до Євро-2012 А.Голубченко назвав реформування системи надання екстреної медичної допомоги. За його словами, з метою розширення та перепрофілювання у швидку медичну допомогу буде реконструйовано низку київських лікарень і створений Київський міський центр крові
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас