Заміська нерухомість: збільшення попиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заміська нерухомість: збільшення попиту

Нерухомість
239
У Києві спостерігається явна тенденція переваги заміської нерухомості перед міською.
Виходячи з результатів досліджень і оцінки фахівців, можна зробити висновок, що попит на заміську нерухомість у ціновому діапазоні від 150 до 300 тис у.о. за домоволодіння зросте на 25 - 30% за 2008 рік.
За словами директора ДК "Європа" Олега Бєлінського, 15% опитаний людей, що бажають придбати квартиру в Києві, всерйоз розглядають імовірність покупки заміської нерухомості, як альтернативу.
За останні кілька років, продовжує О. Бєлінський, у покупців з'явилася низка претензій до існуючої пропозиції на ринку нерухомості в Києві: різке збільшення цін на міське первинне житло, швидке старіння існуючого столичного житлового фонду і не менш різке збільшення цін на нього, низький рівень екології.
Внаслідок перерахованих причин, у багатьох споживачів з'явилося гостре бажання шукати альтернативу існуючим пропозиціям.
Поява пропозицій на ринку заміської нерухомості в ціновому діапазоні від 150 до 300 тис. у.о. за домоволодіння, з наявністю інфраструктурного комплексу, моментально привернули увагу споживачів, що перебувають у пошуку житла і стали "відтягувати" на себе споживчий попит.
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас