Що говорить автомобіль про свого власника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що говорить автомобіль про свого власника

1851
Особистість співрозмовника ховається під оболонкою з ділового костюма та однотонної краватки. Але його можна оцінити по автомобілі, на якому він приїхав.
Людина під’їжджає до фешенебельного ресторану на двомісному Porsche 911, тим самим вона посилає сигнал про те, що є досить успішним бізнесменом середнього віку, з високими професійними навичками. А хлопець за кермом седана Audi RS4 живе один або з непостійними подружками, закуповується в бутіках і працює в престижній конторі.
Жінки не виняток. Їх автомобілі теж видають із головою. Наприклад, жінка в Lexus RX 350, швидше за все, професіонал з вищою освітою, заміжня і в неї є діти. Але жінка за кермом Jaguar XF є любителькою розкоші, що може бути одна або заміжня за політиком. "Ультрамодний Jaguar XF немов говорить навколишнім, що за кермом індивідуальність із високою самооцінкою та умінням розбиратися в вишуканих речах. Люди відразу будуть знати, що у вас тонкий смак і ви не боїтеся виділитися, сідаючи за кермо автомобіля, що відрізняється від автомобілів сусідів", - так вважає представник Jaguar у Північній Америці Енн Клінард.
Тепер складемо список найбільш популярних моделей у бізнесменів - як у чоловіків, так і в жінок - і з'ясуємо, що ці моделі можуть розповісти про своїх водіїв.
Уеслі Браун, представник маркетингової компанії Iceology, вважає, що нове покоління покупців розглядає автомобіль як частину гардеробу верхнього одягу. Роблячи висновки на основах споживчих досліджень і маркетингових тенденцій, він зауважує: "На сьогодні ми маємо клієнтів, які говорять, що їх BMW або Jeep є останнім предметом, які вони надягають перед виходом з дому. Вони заморочуються кольором свого iPod і з легкістю викладають 200-300 доларів за круті сонцезахисні окуляри".
Для жінок головними в списку переваг є безпека, надійність і вартість. Чоловіки віддають перевагу прямо протилежному набору іміджевих якостей автомобіля: спортивні характеристики, потужність і стиль.
Сядьте в Porsche 911. Її покупцями в США є 86,8% чоловіків із середнім віком 51 рік і середнім доходом $32 500 на місяць. Вони домоглися успіху і тепер винагороджують себе за досягнення своїх цілей.
Якщо ви шукаєте в Штатах дівчину для серйозних відносин, то уникайте водіїв SUV. Майк Міхельс (Mike Michels), прес-секретар Lexus/Toyota у США, говорить: 66% покупців позашляховика RX 350 становлять жінки і 78% з них одружені. Їхній середній вік становить 55 років і вони мають середній прибуток $11 750 на місяць. Близько 25% жінок-покупців мають дітей у віці до 18 років.
Volvo S40
Базова ціна в США: $24 365
Жінка, що водить цю модель, переступила за свої 30, має вищу освіту та, імовірно, не піклується про статус. Вона більше стурбована добробутом своєї сім'ї і друзів, ніж власним іміджем.
Audi RS4
Базова ціна в США: $66 910
В Audi RS4 водій - добре упакований чоловік, що хоче практичну, стильну та спортивну тачку, причому все відразу! Він живе один або з непостійними подружками, закупається в бутіках і працює в престижній конторі.
Jaguar XF
Базова ціна в США: $49 975
Жінка за кермом Jaguar XF - освічена і дуже успішна жінка. Вона оточує себе найбільш вишуканими речами і друзями та може бути як заміжня, так і в недовгому періоді пошуку нової "жертви" пут шлюбу.
Porsche 911
Базова ціна в США: $72 400
Ця людина знає, чого вона хоче. Вона не здатна на компроміси. Вона зосереджена, рішуча і домагається успіху. Вона любить винагороджувати себе за досягнення своїх цілей.
Lexus RX 350
Базова ціна в США: $37 500
За кермом цього автомобіля їздить дама, що давно заміжня і з дітьми, у неї вища освіта, вона професіонал у своїй справі і домоглася успіхів у кар'єрі. Вона оточує себе розкішними речами, тому що в неї є гроші і вона може побалувати себе. Але вона не допускає необґрунтованих витрат - дорогі речі повинні бути обов'язково функціональні.
Volkswagen Golf R32
Базова ціна в США: $32 990
Хлопець на спортивній модифікації Golf, швидше за все, у свої 40 досить успішний. Він прагне до високопродуктивної і технічно досконалої машині. У нього завжди є гроші, щоб купити те, що він хоче, коли він хоче, і він не тринькає їх дарма.
Acura TSX (Honda Accord у Європі)
Базова ціна в США: $27 785
Водій за кермом Acura TSX є успішною жінкою, що, швидше за все, заміжня. При цьому її середній дохід становить $7250 на місяць без відрахування податків. Вона любить екстремальні речі, але не піклується про статус і не намагається пустити пил в очі.
Mercedes-Benz CL
Базова ціна в США: $103 875
Це багата людина, що є топ-менеджером промислової компанії або дуже успішним професіоналом з адвокатської контори. Він хоче повідомити всім, що він приїхав. Він оточує себе вишуканою розкішшю та атрибутами солодкого життя. Він не витрачає свій час на прозаїчний відпочинок або на спілкування з легковажними людьми.
Mercedes-Benz C-Class
Базова ціна в США: $31 975
У Штатах водій C-Class - це жінка, що вимагає поваги до своєї персони. Вона успішна, незалежна і є прихильницею вимогливого смаку. Вона не соромиться робити сміливі заяви, багато чого хоче і йде в строго обраному напрямку.
Lincoln Mark LT
Базова ціна в США: $38 340
Це мачо, що хоче одержати від життя все і здатний це зробити. Він любить все найкраще. Він налаштований на успіхи і голосно заявляє про себе в будь-якій справі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас