Ющенко хоче внести в Раду закон про держзакупівлі в новій редакції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко хоче внести в Раду закон про держзакупівлі в новій редакції

Казна та Політика
91
Президент України Віктор Ющенко готовий внести у Верховну Раду закон про держзакупівлі в новій редакції як першочерговий. Про це він заявив на зустрічі з мерами міст, які будуть приймати Євро-2012, повідомила прес-служба глави держави.
Він вкотре відзначив, що не підпише ту редакцію закону, що 12 лютого прийняла в першому читанні Верховна Рада.
У той же час Ющенко запропонував міським главам взяти участь в удосконалюванні даного закону: "Проект про держзакупівлі - це той проект, що ми повинні спільно погодити і спільно виносити".
Говорячи про необхідність нової редакції закону, зокрема, Черкаський міський голова - член правління Асоціації мерів міст Сергій Одарич відзначив, що Асоціація мерів міст пропонує прийняти закон про скасування чотирьох змін у закон про закупівлі, які були внесені в 2005 і наступних роках, повернутися до редакції кінця грудня 2004 року.
Також Асоціація пропонує втягнути в розробку нового законопроекту фахівців Світового банку і Європейського банку реконструкції та розвитку.
"Асоціація мерів міст готова брати участь у цій робочій групі", - сказав він. "На сьогоднішній день позиція уряду в цьому питанні чітко поставлена на збереження корупційних схем", - підкреслив при цьому Одарич.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас