Форекс - прогноз на п'ятницю 15.02.2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на п'ятницю 15.02.2008

Фондовий ринок
189
У п'ятницю очікується вихід наступних важливих економічних даних:
07:00 - Продажу в роздрібній мережі Токіо та на національному рівні в Японії за січень.
У грудні в Японії на обох рівнях роздробу продажі знизилися, але все-таки не вийшли за рамки звичайних продажів і поки що не скасовують слабко висхідного тренда. Даних за січень, в цілому, варто очікувати позитивних, що може підтримати ієну.
07:30 - Рішення Банку Японії з процентних ставок.
Ставка очевидно залишиться попередньою - 0.5%, що ні для кого не секрет. Потроху економіка в Японії починає рости, але знову ж, за рахунок країн зі зростаючою економікою та за рахунок країн, в які експортується товар з Японії. Якщо в стейтменті буде згадування про більш різке зростання економіки Японії, ніж раніше, то ієна відразу зміцниться, а досягши ордерів на її продаж, зробить відкат до менших цін. У противному випадку її очікує зниження в ціні відразу після публікації.
09:45 - Робітничі місця поза сільським господарством у Франції за 4-ий квартал.
У Франції, незважаючи на проблеми зі страйками, поки що нові місця створюються із завидною сталістю. Імовірно, цього разу також приріст відбудеться і тут не важливо навіть наскільки великий, головне - що б був. У противному випадку повториться ситуація 4-ого кварталу 2001 року, коли після тривалого росту робочих місць, з'явилося перше зниження, що через рік вилилося в масштабне зниження, що триває до середини 2004 року. До речі - євро теж падав у цей час. Імовірно - це не причина, а наслідок економіки, що розширюється, Євросоюзу. У ці роки в економіку країн фаворитів заполонила робоча сила зі знову прийнятих у Євросоюз країн, у тому числі і у Францію. На євро цей показник вплине.
12:00 - Торговельний Баланс у Єврозоні за грудень.
Торговельний Баланс, як очікують дещо скоротиться з €2.4 млрд. до €0.8 млрд. Це пов'язане з ростом імпорту через занадто сильний євро. Дані для євро негативні і після публікації даних, якщо вони, звичайно, не виявляться вищими за прогнозне значення, його продадуть.
16:00 - Чистий приплив інвестицій у США за грудень.
Дані щодо Торговельного Балансу виявилися набагато нижчими, ніж прогнози. Дефіцит склав $-58.76 млрд. проти прогнозних $-61 млрд. Дані змогли зміцнити долар. Чистий приплив інвестицій у США повинен покрити дефіцит Торговельного Балансу. За прогнозами, різниця між припливом інвестицій і торговельним балансом складе близько $11.24 млрд. У листопаді різниця склала $86.78 млрд. Якщо реальна різниця виявиться нижчою $11.24 млрд., то долар у ціні впаде. Важливо лише щоб не були переглянуті убік підвищення дані з припливу інвестицій за листопад, у такому випадку долар зміцниться.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас