Путін: Держкорпорації будуть приватизовані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Держкорпорації будуть приватизовані

Казна та Політика
109
Цілі створення державних корпорацій - підняття технологічного рівня та збільшення капіталізації компаній, що ввійшли в ці структури. Для здійснення названих завдань держава буде вкладати значні кошти в підприємства, а по закінченні деякого часу компанії будуть приватизовані, заявив президент Російської Федерації Володимир Путін на щорічній прес-конференції в четвер.
"У цілому ми будемо прагнути до того, щоб протягом декількох років після серйозних капіталовкладень із боку держави, після підняття технологічного рівня та підняття капіталізації цих компаній поступово виводити їх на IPO", - відзначив російський президент.
Путін підкреслив, що необхідно зробити ці підприємства "частиною ринкового господарства аж до продажу окремих їхніх частин". Проте, робити це потрібно, коли "вони будуть відновлені та конкурентоспроможні не тільки в країні, але й на міжнародних ринках". Президент не відкидає можливості повної приватизації компаній, що входять у держкорпорації. Однак приватизація повинна пройти на справедливих умовах і без порушення інтересів держави.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас