News Corp. веде переговори про часткове злиття з Yahoo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

News Corp. веде переговори про часткове злиття з Yahoo

Фондовий ринок
89
Медіа-компанія News Corp. (NWS) веде переговори про злиття Інтернет-сервісу MySpace та інших Інтернет активів з компанією Yahoo Inc. (YHOO), повідомляє Wall Street Journal з посиланням на джерела, що володіють інформацією.
Відповідно до одного з розглянутих варіантів, злиття сервісу MySpace, вартість якого оцінюється в $6-$10 млрд., і Yahoo дозволить медіа-імперії Руперта Мердока одержати під контроль більше 20% акцій компанії, створеної після такої трансформації. Обговорення можливості часткового злиття ведуться з метою запобігти недружньому поглинанню компанії Yahoo софтверним гігантом Microsoft (MSFT).
Рада директорів Інтернет-розвідувача Yahoo напередодні відмовився від пропозиції продати компанію найбільшому у світі виробникові програмного забезпечення Microsoft. Раніше Microsoft запропонував акціонерам Yahoo викупити їхні частки за ціною, що дорівнює $31 за акцію, або $44,6 млрд. за всю компанію.
Компанія News Corp. поки не підтвердила ці повідомлення. Минулого тижня Руперт Мердок заявив про те, що його компанія не планує яких-небудь угод з Yahoo. Не прокоментували ситуацію і представники Yahoo, які відзначили лише, що рада директорів розглядає різні варіанти.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас