Форекс - прогноз на четвер 14.02.2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на четвер 14.02.2008

Фондовий ринок
168
У четвер очікується вихід наступних важливих економічних даних:
01:50 - Внутрішній Валовий Продукт у Японії за 4-ий квартал.
Приріст ВВП очікують на рівні 1.7%, за рахунок чого обсяг повинен досягти рівня 4-ого кварталу 2006 року. Для ієни приріст ВВП в 1.7% все-таки малуватий, що ймовірно обумовить продаж ієни. У випадку приросту ВВП до 1.8% ситуація кардинально змінеться - ієну почнуть скуповувати.
07:00 - Промислове Виробництво у Японії, перегляд даних за листопад.
Очікується, що листопадове значення Промислового Виробництва буде перераховано, що в підсумку обумовить приріст на 1.4%, а не зниження на -1.6%. Дані повинні вплинути на ієну, тому що недооцінені дані в листопаді виллються у більш швидкий розігрів економіки, а це прямий натяк на підвищення ставки в Японії. Важливо, що б у грудні дані не були б переглянуті убік зниження.
09:00 - Внутрішній Валовий Продукт у Німеччині за 4-ий квартал і о 09:45 у Франції.
Темпи росту ВВП дещо знизяться c 0.7% до 0.3%, проте, приріст ВВП триває без особливих провалів. Так само, як у Німеччині продовжує зростання ВВП у Франції. У випадку приросту ВВП у Німеччині нижче, ніж на 0.3%, ми побачимо зниження євро.
12:00 - Внітрішній Валовий Продукт у Німеччині, попередні дані за 4-ий квартал.
Темпи росту ВВП дещо знизяться c 0.8% до 0.3%, але на відміну від Німеччини, приріст ВВП у Єврозоні з кожним роком все нижче й нижче. У випадку якщо приріст виявиться вище 0.3% євро не постраждає, а тільки продовжить зміцнювати.
15:30 - Первинні заявки на допомога з безробіття у США, до 8-ого лютого.
Очікується, що за тиждень кількість первинних обігів на допомогу з безробіття знизиться з 356 тис. до 340 тис. Дані для долара позитивні.
15:30 - Торговельний Баланс у США за грудень.
Дефіцит Торговельного Балансу, проти листопадового значення в $-63.12 млрд., очікується на рівні $-61.0 млрд. Дані для економіки США позитивні, але говорити об будь-яке продовження, яке вже намітилося висхідного тренда з Торговельного Балансу ще рано. У листопаді різко збільшився імпорт, що обумовило зростання дефіциту Торговельного Балансу і, таким чином, дані нівелювали попереднє поліпшення дефіциту. Долар зможе одержати відчутну підтримку тільки у випадку зниження дефіциту нижче прогнозного рівня в $-61.0 млрд.
15:30 - Торговельний Баланс у Канаді за грудень. Торговельний Баланс у листопаді збільшився за рахунок різкого росту експорту в США.
Часткове, зростання експорту обумовив приріст імпорту з Європи та Англії. У грудні очікується зниження балансу з листопадового значення С$3.7 млрд. до С$3.5 млрд., що повинне негативно відбитися на ціні канадського долара. Але це відбудеться тільки у випадку, якщо дані з США виявляться кращими, ніж з Канади.
17:00 - Звіт голови FOMC Бена Бернанке перед Сенатом.
Як очікується, сказане головою буде відслідковуватися всіма, кому небайдужа економіка США. У промові голови будуть уловлюватися найменші натяки на подальший розвиток економіки США, що в підсумку може викликати підвищену волатильність на фінансових ринках. За замовчуванням очікується, що у ФРС зростуть побоювання початку рецесії, але ті, що звітують перед сенатом як завжди спробують згладити гострі кути і видати бажане за дійсне. Питання в тому, наскільки факти підтвердять сказане головою.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас