Форекс - прогноз на четвер 07.02.2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на четвер 07.02.2008

Фондовий ринок
176
У четвер очікується вихід наступних важливих економічних даних:
11:30 – Обсяг промислового виробництва в Англії, грудень.
Очікується, що обсяг промислового виробництва в грудні виріс на 0.2% після 0.1%-ого падіння в листопаді. Зростання виробництва сприятливо впливає на економіку країни, а значить і на її національну валюту.
13:00 - Обсяг виробничих замовлень у Німеччині, грудень.
За прогнозами, виробничі замовлення в грудні знизилися на 2%, що значно гірше росту на 3.4% у попередньому місяці. Швидше за все, дані зроблять понижувальний тиск на євро, але він може бути незначним і короткотерміновим, тому що пізніше виходить рішення щодо ставок ЄЦБ.
14:00 - Рішення Банку Англії щодо ставок.
Відповідно до експертних оцінок, Банк Англії знизить основну процентну ставку на 25 базисних пунктів. Таке рішення повинне негативно відіб'ється на британському фунті, але цілком імовірно, що сильного руху ми не побачимо, тому що ринок вже врахував цю інформацію, відреагувавши продажами національної валюти Англії.
14:45 - Рішення ЄЦБ щодо ставок.
На відміну від Банку Англії, Європейський Центральний Банк, як очікується, залишить процентну ставку без змін. Євро вже заздалегідь відреагувало на це рішення падінням і, якщо ЄЦБ не підніме ставки, валюта може продовжити зниження і завтра.
15:30 - Число первинних заявок на одержання допомоги з безробіття у США, 2-ого лютого.
За прогнозами, кількість заявок на допомогу на минулому тижні скоротилося на 32 тисячі. Якщо це буде так, то долар підсилиться, а пари EURUSD піде ще далі від довгоочікуваного рівня 1.50.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас