У четвер Львів відключать від газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У четвер Львів відключать від газу

Енергетика
339
У Львові склалася критична ситуація з розрахунками жителів за газ. Як заявив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Сергій Бабак, "якщо післязавтра почнуть опломбовувати котельні, то винуваті в цьому будуть львів'яни, які не розраховуються за спожитий газ".
"Я закликаю львів'ян завтра ж оплатити всі борги, інакше післязавтра в їхніх квартирах буде холодно", - пригрозив С.Бабак.
За словами С.Бабака, за 3 роки львів'яни заборгували 25 млн. грн., борг юридичних осіб і взаємозаліки з державою - 95 млн. грн. Держслужбовець відзначив, що в понеділок він був на нараді в "Нафтогазі України", де була поставлена жорстка вимога - оплатити всі борги тепловим організаціям. Якщо жителі Львова не оплатять всі борги, то до них прийдуть судові виконавці та опишуть майно на суму боргу.
Сергій Бабак також повідомив, що буде вимагати від керівників комунальних підприємств 100% всіх справ по боргах жителів за газ направляти в суди. Нагадаємо, що раніше ця вимога була на рівні 20%.
Рівень проплат за газ по районах міста Львова коливається в районі від 70 до 80%.
За матеріалами:
Izvestia.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас