"Укрзалізниця" купує 200 нових пасажирських вагонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" купує 200 нових пасажирських вагонів

240
Державна адміністрація залізничного транспорту планує придбати 150-200 пасажирських вагонів і 4-5 рейкових автобусів, крім цього в 2008 році буде доставлено 88 "перехідних" вагонів, замовлених торік. Про це заявив генеральний директор "Укрзалізниці" Василь Мельничук.
При цьому планується збільшити замовлення на Крюківському вагонобудівному заводі.
"Ми завантажили завод так, щоб він міг виконати цю програму (з відновлення парку - ред.)... Плануємо оздоровити пасажирський парк", - відзначив В.Мельничук, додавши, що придбання вагонів вплине на поліпшення якості надаваних послуг.
"Я знаю, що в січні... попалися деякі вагони, які були не зовсім комфортабельні. Були скарги. Не мною приймалося рішення про їхнє введення, але, проте, ми ці рішення розглянули, винні були покарані за це", - підкреслив він.
"Укрзалізниця" створена в 1991 році і є органом управління залізничним транспортом загального користування, підвідомчим Мінтрансзв’язку. У сферу її управління входять Донецька, Львівська, Одеська, Південна, Південно-Західна і Придніпровська залізниці, а також інші об'єднання, підприємства, установи та організації залізничного транспорту.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас