Інформаційний сайт про алмази продано за рекордну суму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інформаційний сайт про алмази продано за рекордну суму

222
Компанія Sarin Technologies, світовий лідер поставок точного обладнання для алмазної промисловості, оголосила про придбання 23% акцій Інтернет порталу IDEX Online на загальну суму 3.4 млн дол. Порядок виплат такий: аванс 0.5млн дол., 1 млн дол. негайно і 1.9 млн дол. до червня 2009 р., після виконання компанією IDEX Online певного бізнес-плану.
Заснована в 2000 р., компанія IDEX Online є відомим новинним і аналітичним порталом, онлайн-оператором алмазної торговельної мережі типу B2B, а також видавцем галузевого журналу. Відповідно до умов договору, Sarin Technologies зобов'язується інвестувати в компанію IDEX Online 3.4 млн дол. і зберігає за собою право в майбутньому збільшити капіталовкладення ще на 3 млн дол.
"Так як алмазна Інтернет-торгівля займає усе більш важливе місце в постійно мінливій алмазній промисловості, Sarin, що цього року відзначає 20-річчя компанії, розглядає IDEX Online як важливе стратегічне капіталовкладення", - відзначив Зев Лешем, управляючий директор Sarin Technologies.
"Точно так само як у минулому Sarin змінила способи виробництва та торгівлі алмазами, IDEX Online тепер має можливість привнести нові способи торгівлі в алмазну галузь. Ми вже бачимо величезні перспективи, які очікують торгівлю алмазами онлайн", - додав Лешем.
Абрам Стерн, виконавчий директор IDEX Online заявив: "За останні кілька років IDEX Online одержала світове визнання, що постійно росте. Інвестиція подібного роду від гравця галузі масштабу Sarin дозволить IDEX Online і надалі розвивати технічну інфраструктуру компанії та збільшувати нашу присутність на світових ринках. Ми раді бачити Sarin серед наших партнерів, особливо в такий вирішальний момент як для IDEX Online, так і для алмазної галузі в цілому."
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас