"Воля" примушує перейти на новий пакет послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Воля" примушує перейти на новий пакет послуг

1348
Відтепер користувачі постачальника телекомунікаційних послуг "Воля-кабель" будуть переведені на цифрове телебачення замість аналогового.
Правда, досить радикальними методами. "Воля" відключає сигнал. Щоб "ящик" знову став показувати, прийдеться обзавестися декодером і підписати з компанією угоду про перехід на новий пакет послуг, - повідомляє Газета по-киевски .
Такі дії "Волі" киянам зовсім не сподобалися. З п'ятниці на суботу сигнал перестав надходити на Троєщину.
Поступово стали відключати від телебачення вулицю за вулицею. А біля Деснянського відділення постачальника послуг на вул. Теодора Драйзера вже третій день збираються юрби протестувальників. У встановлених на вулицях наметах і усередині приміщення людям пропонують ті самі декодери. Але народ налаштований скептично.
"Воля" упевнена: навіть якщо зараз їхнім благим намірам не вірять, у майбутньому будуть вдячні. Адже разом з декодерами можна одержати і більше каналів - завдяки пакетам "Україна і світ" (58 каналів, 33 грн), "Всесвіт" (70 каналів, 53 грн) або "Стиль життя" (80 каналів, 73 грн).
Інша справа, що багатьом, звиклим до українських і російських каналів, така кількість зовсім не потрібна. А відмовитися від них можливості вже немає. Хіба що поміняти провайдера або залишити "дротову" антену. А ще більшість тих, що прийшли, запевняють, що про зміни "Воля" їх не попереджала.
Але, як запевняють менеджери компанії "Воля" з Деснянського відділення, виправити ситуацію можна протягом десяти хвилин - підписавши потрібні папери та одержавши в офісі "Волі" ТВ-тюнер. Правда, щодо часу вони перебільшують. Народ, що зібрався, стоїть там і по півгодини: занадто багато охочих повернути картинку у свої телевізори. Правда, декодери їм видають відразу ж і, дійсно, грошей за них не беруть. Але от із заповненням бланків - тяганина.
Поки проконсультуєшся із представниками компанії, який пакет краще вибрати, поки знайдеш місце, щоб заповнити документи... За запевненням менеджера "Волі" Андрія Кулька, одержавши ТВ-тюнер, залишається лише прийти додому і підключити його до телевізора.
Мовляв, усе буде справно працювати. Ті, хто не можуть підключити пристрій самостійно, повинні викликати майстра. От тільки, за словами користувачів, що зіштовхнулися із цією процедурою, простіше самому розібратися - майстри "Волі" приходити на допомогу не поспішають.
За матеріалами:
Газета по-києвські
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас