Forbes склав рейтинг музикантів з найбільшим заробітком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes склав рейтинг музикантів з найбільшим заробітком

199
Журнал "Forbes" назвав найбільш високооплачуваними музикантами 2007 року Стінга, Енді Саммерса і Стюарта Коупленда, які після 23-річної перерви знову об'єдналися в групу "The Police" і проїхалися з концертами по всій Північній Америці.
Середній квиток на шоу групи коштував близько 112 доларів, так що загальні збори від концертів принесли 133,2 млн доларів. Загальна ж сума доходу від концертів і від продажів дисків склала в 2007 році 142,4 млн доларів, відзначає Rokfeller.Ru.
На другому місці виявився "американський Басков" Джош Гробан, співак, що виконує, як класичні партії, так і різні поп-композиції. Тільки на своєму останньому альбомі "Noel", що представляє собою збірку різдвяних пісень, він заробив 60 млн доларів. Ще 43,1 млн доларів принесли Гробану квитки на його концерти. Усього ж за рік він заробив 104,6 млн доларів.
Виконавець кантрі Кенні Чесні заробив на квитках помітно більше за Джоша Гробана - відразу 71,1 млн доларів. Однак альбом "Just Who I Am: Poets And Pirates" приніс йому більш ніж удвічі менше - усього 25 млн доларів. У результаті, у Чесні третє місце в списку найбільш високооплачуваних музикантів з результатом в 96,2 млн доларів.
Трохи гірший результат (95,7 млн доларів) показав Джастін Тімберлейк. Замикають п'ятірку кращі зірки шоу "Hannah Montana" від компанії "Disney" на чолі з акторкою Мілі Кірус, на рахунку яких 87,4 млн доларів.
Крім того, у десятку найкращих потрапили - ще одна зірка кантрі Тім Макгроу (85,3 млн доларів), група "Rascal Flats" (84,2 млн доларів), канадська співачка Селін Діон (82,7 млн доларів), група "Van Halen" (63,8 млн доларів) і Рід Стюарт (59,3 млн доларів).
Відзначимо, що список музикантів-багатіїв зазнав значних змін в порівнянні з аналогічним рейтингом, складеним "Forbes" у вересні 2007 року. Так, за результатами осіннього дослідження, виявилося, що найбагатші - "Rolling Stones", Мадонна, "Bonn Jovi", Елтон Джон і "U2".
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас