За американські радіочастоти пропонують мільярди доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За американські радіочастоти пропонують мільярди доларів

134
На аукціоні радіочастот, що належать уряду США, оголошеному Федеральною комунікаційною комісією, головні претенденти запропонували в сукупності більше 2,4 млрд дол., повідомляє агентство Reuters.
Цифра становить найбільші ставки за п'ять окремих блоків спектра, зроблені на початку аукціону, що, як очікується, у підсумку принесе уряду як мінімум 10 млрд дол.
У числі здобувачів, допущених до аукціону, такі компанії як AT&T Inc і Verizon Wireless, а конкуренцію їм можуть скласти Google Inc, EchoStar Communications Corp і Cablevision Systems Corp.
Аналітики відзначають, що власники нових частот зможуть запропонувати свої клієнтам такі послуг як широкосмуговий доступ в інтернет через мобільні телефони та бездротовий доступ для лептопів.
Очікується, що електронний аукціон протриває тижні або навіть місяці і закінчиться, коли припинять надходити нові пропозиції. Комісія планує три рази на день проводити торги по кожному з п'яти блоків. Результати кожних торгів будуть публікуватися на сайті Комісії приблизно через 10 хвилин після їх закінчення.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас