"Тойота на Печерську" - безперервна турбота про комфорт покупця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Тойота на Печерську" - безперервна турбота про комфорт покупця

964
Автосалон "Тойота на Печерську" - найбільш комфортне місце для покупки автомобіля марки Toyota у Києві!
Автосалон офіційного дилера "Тойота на Печерську" піклується про кожного покупця на всіх стадіях покупки автомобіля - від ухвалення рішення про покупку і першого тест-драйву до післяпродажевого обслуговування.
В автосалоні "Тойота на Печерську" за адресою Мечникова, 18 Вас чекає привітний прийом, чашка чаю, що зігріє, або кави, що підбадьорить, а також команда кваліфікованих фахівців із продажів, кредитування та страхування автомобіля. До Ваших послуг - люб'язні продавці-консультанти, які в найкоротший термін нададуть Вам всю необхідну інформацію, проведуть безкоштовний тест-драйв у самому центрі Києва в умовах реального дорожнього трафіка і допоможуть зробити покупку автомобіля простою і комфортною.
Фахівці із кредитування допоможуть підібрати таку, що підходить саме Вам, партнерську програму кредитування з найбільш великими банками в Україні, що зробить покупку автомобіля марки Toyota доступною і швидкою. А фахівці зі страхування допоможуть Вам підібрати найбільш вигідну схему страхування. Протягом 15-20 хвилин Ви зможете одержати поліс про страхування, що позбавить Вас переживань із приводу неприємних моментів, які можуть відбутися з будь-яким водієм в умовах перевантажених столичних доріг.
Також в офіційного дилера "Тойота на Печерську" Ви зможете одержати професійну пораду з підбору оригінальних аксесуарів від Toyota, які зроблять подорож ще більш приємною і дозволять доповнити автомобіль елементами стилю, практичності та технічної досконалості.
Офіційний дилер "Тойота на Печерську" - це турбота про кожного покупця!
За матеріалами:
Тойота-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас