У Миколаєві троє молодиків викрали із супермаркета банкомат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Миколаєві троє молодиків викрали із супермаркета банкомат

Кримінал
265
Минулого тижня в Миколаєві троє молодих людей украли із супермаркету 380-кілограмовий банкомат, розібрали його на частини та дістали з нього 1000 гривень.
"Троє молодих людей приїхали із центру міста, де вони відпочивали на вулиці Радянській, у мікрорайон "Північний". Приїхали продовжити свої розваги в одному з барів. Там вони ще трохи випили. Вийшовши о пів на другу ночі, вони побачили банкомат, і вирішили розібрати його", - відзначила керівник сектору зв'язків із громадськістю Миколаївського ГУ міліції Ольга Передеренко.
"Після розпиття спиртних напоїв, вони спустилися на перший поверх, і один з них, начебто жартома, запропонував викрасти даний банкомат. Усі в компанії погодилися. Потім банкомат вагою 380 кілограм був витягнений", - додав дільничний інспектор міліції Віталій Бобрик. Для цього вони від’єднали пристрій від мережі та принесли апарат до одного із приятелів, що раніше мав проблеми із законом.
У літній кухні одного із приватних дворів зловмисники розламали банкомат і витягли з нього 1000 гривень. Вони розділили виторг і деталі банкомату: хтось взяв собі монітор, хтось блок живлення, хтось певні запчастини. Залишок вирішили здати в пункт прийому металобрухту.
Втім, здати на запчастини викрадений банкомат грабіжникам не вдалося. Наступного дня їх затримали співробітники міліції.
Хуліганам стражі порядку інкримінують пограбування. Наступну долю кожного зі зловмисників буде вирішувати суд.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас