Дубина зустрівся з Міллером — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дубина зустрівся з Міллером

Енергетика
151
Новий керівник національної акціонерної компанії Нафтогаз України Олег Дубина уперше зустрівся з головою правління Газпрому Олексієм Міллером.
"Зустріч носила ознайомлювальний характер", - відзначив представник управління інформації російського газового холдингу.
Колишній перший віце-прем'єр країни Олег Дубина очолив Нафтогаз наприкінці грудня, після того як уряд країни вдруге очолила Юлія Тимошенко.
Раніше джерело в українському газовому комплексі повідомило, що Дубина під час візиту в Москву має намір домагатися багаторазового підвищення тарифу на транзит російського газу в Європу українською територією, що на сьогодні становить 1,7 долара за тисячу кубометрів на 100 кілометрів.
За даними джерела, Україна розраховує домогтися підвищення ставки транзиту газу територією України до 9,32 долара за тисячу кубів на 100 кілометрів.
Нагадаємо, що вчора, 16 січня, компанія RosUkrEnergo заявила про наявність простроченої заборгованості УкрГазЕнерго за поставлений газ у розмірі 830 млн доларів, однак підтвердила свою готовність поставляти в Україну російський газ у першому кварталі 2008 року.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас