Штаб-квартиру Чубайса можуть продати за 175 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Штаб-квартиру Чубайса можуть продати за 175 млн дол.

Енергетика
171
Будівля на південному заході Москви, у якій знаходиться центральний офіс РАО "ЄЕС Росії", може бути продана операторові на ринку нерухомості ТОВ "Інтерцесія" за $175 млн., повідомляє Інтерфакс із посиланням на главу департаменту енергохолдингу Маргариту Нагогу.
Заявка ТОВ "Інтерцесія" була визнана найкращою за результатами конкурсу. Комітет РАО "ЄЕС" зі стратегії і реформи вже схвалив цю угоду, а в найближчу п'ятницю її розгляне рада директорів холдингу.
Платоспроможність покупця не викликає сумнівів. Нагога підкреслила, що відповідно до умов тендера оренда будівлі холдингом у нового власника продовжиться до 1 січня 2009 року.
Представникам енергохолдингу не відомо, у чиїх інтересах діє покупець. Офіційний сайт РАО "ЄЕС" повідомляє, що юридична компанія ТОВ "Інтерцесія", зареєстрована в Москві, надає послуги з супроводу угод з нерухомістю.
Для здійснення угоди залучалася компанія Cushman & Wakefield. Будівля була "продана з перевищенням" стартової ціни, додала М. Нагога. За розрахунками KPMG, її ринкова вартість становила 3,201 млрд. руб., Cushman & Wakefield назвали цифру 3,479 млрд. руб., сума запланованої угоди дорівнює 4,288 млрд. руб. Стартова ціна була $165 млн. Це означає, що 1 кв. метр обійшовся в $3500.
Загальна площа будинку, розташованого на проспекті Вернадського неподалік від метро "Південно-Західна", дорівнює 47,547 тис. кв. м. У результаті угоди покупець одержав право оренди прилеглої земельної ділянки розміром 2,46 га. До будівлі примикає паркування на 400 автомобілів.
РАО "ЄЕС" припинить існування як юридична особа до 1 липня 2008 року.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас